Online classes

20210130-DSC06644

Introductory yoga course
for beginners

Read more

Are you new to the yoga practice ? Do you want to start practicing yoga systematically? Have you practiced yoga before and are restarting, but are afraid of getting injured? Or are you dealing with injuries and seeking a form of yoga to aid in your body's recovery? If any of your answers are 'Yes,' then this course is specifically designed for you.

Edited 2

Prenatal
yoga

Read more

Phụ nữ mang thai thường dễ bị căng thẳng do áp lực của công việc và những thay đổi về tâm sinh lý trong quá trình mang thai. Với những lợi ích tuyệt vời mà yoga mang lại, yoga là một lựa chọn không thể thiếu trong  “Hành Trình Làm Mẹ ” diệu kỳ này. Đặc biệt luyện tập yoga là một trong những cách tốt nhất để giúp mẹ và bé được kết nối một cách sâu sắc nhất.

BA2A

Yoga for neck, shoulders ,
yoga

Read more

Are you a new mother? Do you feel self-conscious about your body postpartum? Or are you desiring to regain self-confidence? Whatever your answer may be, I am certain that practicing yoga is one of the fastest ways to help you overcome postpartum depression, aid in rapid body recovery, and notably restore your previous self-confidence.

Teaching skills

ChiThao_1

Mentoring
for new yoga teacher

Read more

You have just completed your yoga instructor training course, but you are still worried about how to get started, aren't you ? You are not confident enough to lead a class, and you are hoping to have someone to share and accompany you, right ? Or maybe you simply want someone who can help you answer all your questions? Looking back 7 years ago, as well as now, I truly understand how you feel. Let me share and accompany you in this beautiful journey.

kndl

Yoga teaching skills
from A - Z

Read more

Bạn là đã là một HLV yoga ? Bạn đã đi dạy một thời gian nhưng vẫn chưa có một phong cách dạy mang tên mình? Bạn mong muốn một ai đó giúp bạn khám phá và chỉ ra những điểm bạn cần cải thiện trong kỹ năng đứng lớp của mình ? Hay chỉ đơn thuần là bạn cần một ai đó truyền thêm động lực và cảm hứng cho bạn . Đừng ngần ngại và mạnh dạn chia sẻ với Thảo về tất cả những mong muốn ấy vì Thảo luôn chờ bạn ở đây. Namaste !

chiThao19

How to teach yoga
in enlgish

Read more

Bạn đang là một HLV yoga ? Bạn có niềm đam mê với bộ môn tiếng Anh ? Bạn đang mong muốn dạy yoga cho người nước ngoài để tăng thêm cơ hội nghề nghiệp và thu nhập cho bản thân ? Nhưng bạn còn đang e ngại với khả năng tiếng Anh của mình và không biết bắt đầu từ đâu. Đừng để Tiếng Anh là rào cản cho sự nghiệp và tương lai của bạn. Hãy an tâm và để khóa Kỹ Năng Dạy Yoga Bằng Tiếng Anh này giúp bạn nhé. Namaste !

Register yoga class

Bạn vui lòng nhập thông tin bên dưới đây chính xác để Thao Le Yoga sớm liên hệ lại nhé!